Päijänteen, Humberin ja Havelin rantojen väliltä Aiheita Suomesta, Kanadasta ja Saksasta.

Koivisto-uutinen täyden junan klaffituolilta

Suomen media totesi Kiinan Xinhuan olleen ihan ensimmäisiä Koiviston kuolinuutisen lähettäjiä ulkomailla. Pikajuttu syntyi täpötäyden junan klaffituolilla Tampereen ja Helsingin välillä.

 

Yliajon takia Jyväskylästä tulleen 148:n matkustajat oli ahdettu Oulusta tulleeseen S56:een. S148 jäi Tampereelle. Tarkoitus oli ollut ostaa matkan aikana lentolippuja, Finnairin tarjoushinnat olivat voimassa viimeistä iltaa.

 

Tungoksen Hämeenlinnan jälkeen helpotettua avasin Blackberry 10:n. Kotisivuna on Yle ja sivu avautui juuri sillä hetkellä, kun Yle julkaisi uutisen, 22.23 taisi olla. Tein viestin saman tien. Ja meni ilmeisesti ulos snappina.

 

Hieman koomista, että aloittaessani tässä hommassa 2014 ihan ensimmäisiä hankkeita oli tehdä nekro Koivistosta. Mutta aikomus  jäi muiden alle. Niinpä kirjoitin nyt varsinaista juttua flashin jälkeen lonkalta, mikä ei tietenkään ollut vaikeaa, koska rakenne jotenkin putosi päästä vaivatta.  Juttu ehti eteenpäin junan saapuessa Helsinkiin klo 23. Mutta toimisto käytti jutusta vain ydinkohdat. Lyhennys oli kuitenkin tehty taiten.

 

Sain myöhemmin tiedon, että Xinhua oli ollut kakkosena, ilmeisesti Reuterin jälkeen.

 

Lentoliput jäivät sitten ostamatta. Ihan halpoja (ja samalla kovin rajoitettuja) en olisi ostanutkaan, mutta alennuskampanjoiden aikana usein myös vaikkapa value-R putoaa myös hieman. Mutta tuleehan tarjouksia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat